Betaling & Levering

Betaling

 

Wij werken samen met betaalprovider Mollie. Deze handelt alle betalingen binnen de webshop af en zal derhalve als begunstigde verschijnen op uw rekeningafschrift. De volgende betaalmethoden kunnen worden gebruikt:

 

Bankoverschrijving
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van Mollie een e-mail met daarin alle gegevens om de betaling handmatig te voltooien. Nadat de betaling ontvangen is (kan enkele werkdagen in beslag nemen), wordt dit aan onze shop doorgegeven en zullen wij de bestelling gaan verwerken

 

iDEAL
De meest populaire on-line betaalmethode in Nederland. Na het plaatsen van de bestelling wordt er doorverwezen naar de beveiligde omgeving van uw bank, waar de betaling uitgevoerd kan worden. Succesvolle betalingen worden direct aan ons doorgegeven, waarna wij snel aan de slag kunnen met het verwerken van de bestelling.

 

Bancontact / Mister Cash / Belfius Direct Net / KBC – CBC betaalknop
Allemaal online betaalmethoden voor Belgische consumenten. De betaling wordt direct doorgegeven waardoor de bestelling snel verwerkt kan worden.

 

Bitcoin

Bestellingen kunnen ook middels deze cryptocurrency voltooid worden. Op het moment dat deze betaalmethode gekozen wordt, zal de meest gunstige wisselkoers voor u berekend worden. De bestelling zal, vanwege de sterke wisselingen in waarde, binnen 15 minuten na het ontvangen van het wisselkoersaanbod voltooid moeten worden.

Levering

 

Nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen, gaan wij uw bestelling op maat maken. Doorgaans is de levertijd 3-5 werkdagen. In verband met drukte kan dit afwijken.

 

Wij verzenden uitsluitend naar particulieren in Nederland en België.

 

Alle zendingen worden als pakket via PostNL verzonden. Wij berekenen de verzendkosten door die wij ook betalen:

> Nederland: € 5,=
> België: € 11,=

 

Voor bestellingen boven de  € 50,= worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Nadat de bestelling gereed is, ontvangt u per mail een melding dat de bestelling is verzonden. Zodra PostNL het pakket heeft opgenomen in het distributieproces, volgt nog een e-mail met daarin de Track & Trace code en het verwachte bezorgtijdstip.